Viktig: Bytt passord for Conta Kredittsjekk

Sikkerhetshullet «Heartbleed» som har rammet millioner av nettsteder over hele verden, gjør at Nasjonal Sikkerhetsmyndighet i Norge går ut og ber deg bytte passord på nettjenestene du bruker.

Conta Kredittsjekk bruker som svært mange andre nettjenester den velkjente programvaren OpenSSL, som har hatt en hittil ukjent feil.

Les mer om sikkerhetshullet her.

– Utviklerteamet var på saken og tettet sikkerhetshullet umiddelbart da vi ble kjent med det, sier daglig leder Jonny Lium i Conta Systemer AS.

Lium ble i går intervjuet av Dagens Næringsliv om offentliggjøringen av feilen, som også rammet blant mange andre Norwegian og Ventelo.

Beskytt brukerkontoen din

Vi anbefaler på det sterkeste at du logger inn på Conta Kredittsjekk og bytter passord. Gjør passordet unikt og vanskelig. Bruker du det samme som du bruker på andre nettsider, gjør du deg mer sårbar for hackere.

Det er enkelt og raskt å bytte Conta-passord. Les hvordan du gjør det. Bruker du flere av tjenestene trenger du bare å bytte passordet for en av de.

Du kan være sikker på at vi i Conta jobber hardt for at systemene våre skal ha den beste sikkerheten til enhver tid, og at informasjonen fra oss er til å stole på. Ta kontakt med kundeservice hvis du lurer på noe.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang