Raskere betaling med lagret kort

Conta Kredittsjekk har fått en ny og bedre betalingsløsning. Nå kan du velge om du vil lagre betalingskortet til neste gang, slik at du slipper å dra det frem hver gang du vil kjøpe en kredittsjekk.

Vi har fått tilbakemeldinger fra mange som synes det er tungvint å skrive inn kortinformasjonen hver gang de skal fylle på Conta-kreditt. Derfor har vi nå gitt deg mulighet for å klikke på knappen «Lagre kortet» etter at du har betalt.

Kortdataene dine blir ikke lagret i Conta sine systemer, men hos vår kortbetalingspartner som tilfredsstiller Visa og Mastercards strenge sikkerhetskrav for lagring av sensitive data. Det er helt frivillig om du velger å lagre kortet, eller vil skrive det inn hver gang du handler.

Hvis du har lagret kortet får du tilbud om å bruke det neste gang du skal betale noe. Du kan også skrive inn et nytt kortnummer. For å slette et gammelt kort går du til fanen Innstillinger og klikker på Conta-kreditt i undermenyen. Under fanen Lagrede kort kan du med to klikk slette kort du ikke lenger bruker.

Et lagret kort kan brukes i alle Conta-tjenestene. Det følger firmaet det er knyttet til, ikke den enkelte brukeren.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang